Tiendas Melé - Quiénes Somos

El projecte familiar 'Melé' neix en el Salou de 1978, quan Joan Melé i Carmen Gamón obren la primera botiga de roba amb les seves filles amb roba dissenyada i cosida per ella mateixa. És la vida de tota una generació. Representa un estil de vida al voltant de la moda ... L'experiència de més de 25 anys al capdavant del petit comerç de 4 germanes i els seus pares fa possible aquesta aventura.

Melé ha creat una cadena de botigues referència sense precedents unint en un sol espai la moda més puntera per a que cadascú creu el seu look personal. Una selecció de les millors marques del moment presenta una visió global moderna i actual, per a ell i per a ella, i oferir als seus clients el millor en moda.

Melé és una cadena de botigues multi-marca especialitzada en moda de dona i d'home. Es va fundar el 1978 amb l'obertura de la primera botiga, després de gairebé 30 anys de trajectòria són ja 11 les botigues que pertanyen al grup.

Les botigues Melé es troben localitzades a Salou i Lleida principalment i destaquen pel seu servei personalitzat, amb personal especialitzat en moda que atén i assessora als seus clients. Però l'entrada de la tercera generació i en un repte familiar d'expansió, s'obren 3 nous punts de venda, Cambrils, Zaragoza i Barcelona.

El públic a qui va dirigida la moda de Melé és molt ampli ja que a més de distribuir algunes de les principals marques de moda (Denny rose, morgan, Northland, Bacci & abracci, miss em, replay, guess, imperial, Gaudí, etc.) Compta amb una àmplia col lecció per al temps lliure, i la moda més avantguardista del moment. Totes les línies de moda es completen amb complements per a totes les ocasions. Les botigues Melé són botigues actuals i molt personals, amb moda actual però amb el servei i qualitat d'un tracte personalitzat exclusiu del petit comerç. Les nostres dependentes assessoren al client en tot el que necessita, li aconsellen sobre combinacions de peces, li busquen les talles ...

Per la diversitat de públic que ens visita, la col.locació del gènere aquesta acurada perquè el client que ho desitgi també pugui auto servir-se. Cada vegada més el client jove arriba a la botiga amb una idea formada del que busca i li agrada adaptar la moda als seus propis gustos i necessitats.

Ara les botigues Melé oferim un nou avantatge als seus clients, ja que sent titular de la "TARGETA CLIENT" es beneficien en totes les seves compres d'un descompte directe especial (excepte en rebaixes i altres vendes en promoció).

Disseny Web per Frucomedia.com